FM-signalet slukker fra 9. januar til 24. februar 2017

Få 20 % i rabat i Elgiganten 
     
I forbindelse med at vi slukker FM-signalet fra 9. januar til 24. februar 2017, skal de medlemmer/beboere, der har hørt FM-radio via deres kabel-tv-stik til at høre radio på en ny måde.

En af løsningerne er at købe en digital radio – også kaldet en DAB-radio. Derfor har vi i samarbejde med Elgiganten sørget for, at de medlemmer/beboere, der har tv fra YouSee, kan få 20 % rabat på alle DAB-radioer og DAB-adaptere. Tilbuddet gælder ikke for allerede nedsatte produkter.

Jeres medlemmer/beboere skal blot oplyse rabatkoden i Elgigantens butikker eller på elgiganten.dk, når de er i gang med at foretage et køb.

Rabatkoden er: YOUSEERADIO

Læs mere om tilbuddet
Stueantenne til alle
– uden beregning
I forbindelse med FM-sluk, har jeres medlemmer/beboere også mulighed for at bestille en gratis stueantenne, så de stadig kan høre radio på det anlæg, de har. De kan blot skrive sig op på yousee.dk/tv2017. Så sender vi en stueantenne til dem sidst på året uden beregning. Der kan kun bestilles én stueantenne pr. husstand.

Har man en helt almindelig transistorradio med antenne eller en DAB-radio, kan man høre radio, helt som man plejer.

Bestil en stueantenne
Game of Thrones har fået en afløser
Den meget omtalte serie, Game of Thrones, har fået en afløser. Det er tale om den ambitiøse og meget fantasirige dramaserie, “Westworld”, som netop nu hitter i USA og i Danmark. Sæson 1 er lige startet på HBO Nordic.

”Westworld” hæver eventyr og spænding til et nyt og i sidste

ende farligt niveau. I den futuriske fantasipark, Westworld, afviger en gruppe såkaldte androideværter fra deres programmørers omhyggeligt planlagte forløb gennem et foruroligende og afvigende adfærdsmønster.

Danske Sidse Babett Knudsen ses i rollen som chef og direktør, Theresa Cullen, der har ansvaret for, at robotterne fungerer på tilfredsstillende vis, så der ikke opstår kaos i underholdningsparkens kunstige og konstruerede verden. Samtidig optræder en række fremragende skuespillere anført af Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton og Jeffrey Wright.

For at få adgang til indholdet i HBO Nordic, skal du oprette et HBO Nordic abonnement hos YouSee. Første måned koster 0 kr., herefter 69 kr. pr. måned. HBO Nordic kan også ses på pc, mobil og tablet.

Se trailer

Venlig hilsen
YouSee 

Dette indlæg blev udgivet i Nyt. Bogmærk permalinket.